Gezocht: Managing Partner WBSO Offertes

WBSO Offertes is op zoek naar een managing partner die verantwoordelijk is voor commerciële groei en doorontwikkeling van de organisatie.

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de uitbreiding van de klant- en opdrachtenportefeuille en de verdere versteviging van de commerciële strategie voor onze nieuwe dienstverlening.
Dit kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om de doelstellingen te behalen. We zoeken dan ook ondernemende mensen.
Vanwege onze ambitie zoeken wij in het bijzonder een Partner die buiten ons reeds bestaande netwerk nieuwe business weet te genereren. Je bent een netwerker en commercieel ingesteld en gaat graag het (inhoudelijke) gesprek met klanten aan om uiteindelijk een opdracht te verwerven.
Naast deze commerciële activiteiten draag jij bij aan de strategie voor de middellange en lange termijn en de ontwikkeling van de organisatie.
Ons kantoor is gevestigd in Zwolle, echter jij zult daar beperkt aanwezig zijn. Vandaar dat wij graag het gesprek aangaan met kandidaten uit heel Nederland.

KANDIDAATPROFIEL

 

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Netwerk binnen sector Energie, Industrie en/of Technologie.
  • Ervaring met WBSO en overige subsidies als dienstverlener is vereist.
  • Business partner voor management, directie en partner organisaties.
  • Ondernemersmentaliteit, commercieel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Deze functie is zowel partime als fulltime te vervullen, waarbij thuiswerken mogelijk is. Vergoeding is resultaat afhankelijk met intentie om binnen afzienbare tijd toe te treden als aandeelhouder.

Hoi ik ben Erik

Als je vragen hebt over deze vacature of wilt afspreken voor een kop koffie, laat het mij dan weten.